Ribe in morski sadeži

Naučimo se okusne priprave rib in morskih sadežev na kuharski delavnici s Petrom Hvalcem. Tečaj organizira BIC Ljubljana.

Ribe in morski sadeži

Podrobnosti dogodka

  • Datum : 16.01.2016
  • Začetek : 09:00
  • Konec : 14:00
  • Lokacija : BIC Ljubljana, Cesta v Mestni log 47, 1000 Ljubljana

Opis dogodka

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana organizira delavnico “Ribe in morski sadeži“, ki jo bo vodil Peter Hvalec.

Na tečaju se bo pripravilo:

* Postrv s koromačevo – kokosovo omako,
* Losos z avokadom,
* Brancin v škartocu,
* Ribja nabodala s pomarančo,
* Kozice s pehtranovo omako,
* Solata nicoise,
* Čolnički,
* Sardele v trtnih listih.

Udeleženci na tečajih aktivno sodelujejo, zato je velikost posamezne skupine omejena na 10 oseb.
Udeleženci naj bodo udobno obuti, imajo naj predpasnik ter spete lase. Na tečaju dobijo pokrivalo za lase.

Cena tečaja: 65€

Organizatorja tečaja (Mira Kranjec, BIC Ljubljana) lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca:

P.S.: Samo preverjamo, če res niste robot 🙂

Delite dogodek, če vam je všeč :)