Podrobnosti dogodka
- Datum : 15.11.2015
- Začetek : 09:00
- Konec : 13:00
- Lokacija : Restavracija Nyama, Streliška 22, Ljubljana
Na delavnici se bodo pripravili klasični sirovi, ajdovi (brezglutenski), makovi in na koncu še presni štruklji. Tečaj organizira in vodi Mateja Tea Dereani.
Na tapeti bodo štruklji. Najprej bomo zamesili klasične sirove štruklje iz kamutove moke. Praktično bomo prikazali kaj damo v štruklje namesto sira.
Za tiste, ki ne marate glutena, bomo pripravili ajdove štruklje brez glutena z nadevom iz sladkega krompirja in blitve. Kljub temu, da bomo klasični postopek, po katerem moko poparimo skrajšali, bodo štruklji vseeno okusni.
Iz pirine moke bomo ustvarili makove štruklje – sladke seveda, čisto na koncu pa bomo pripravili še presne štruklje.
Cena tečaja: 38.50€
Izvajalca tečaja lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca:
Opomba: Število mest na delavnicah je omejeno. Ko se prijavite po spletnem obrazcu ali mailu, vam izvajalec pošlje predračun. S plačanim predračunom, si zagotovite svoje mesto na delavnici.