Kuharski tečaji, kulinarične delavnice
| Kuhanje.si
[rev_slider frontpage]

Prihajajoči dogodki

Kuharski tečaji, na katere se lahko še prijavite. Pohitite!

Sorry, no events yet.

Organizatorji tečajev

Ste kuhar ali organizator in bi radi brezplačno objavili vaš tečaj na kuhanje.si?

Priporočamo


Pretekli dogodki

Dogodki, ki so bili objavljeni na portalu, ampak so že končani. Spremljajte nas za morebitne nove termine!

Akademija peke Weber Original

Akademija peke Weber Original

11.06.2016 - 10:00

Ste se že naveličali enolične peke čevapčičev in perutničk? Gostišče Dolinšek in Akademija peke Weber ...

8. marec – možje in fantje kuhajo ženam in dekletom

8. marec – možje in fantje kuhajo ženam in dekletom

08.03.2016 - 16:00

Sestavljamo ekipo moških, ki bo svojim ženam pokazala, kaj vse zmoremo. Brž se vpišite v ...

Vabljeni na Dan dekoracije sladic

Vabljeni na Dan dekoracije sladic

12.03.2016 - 10:00

Pester program bo trajal od 10. do 19. ure , obiskovalci bodo spoznali različne tehnike ...

Ribe in morski sadeži

Ribe in morski sadeži

16.01.2016 - 09:00

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana organizira delavnico "Ribe in morski sadeži", ki jo bo vodil Peter ...

Praznična kuhinja

Praznična kuhinja

19.12.2015 - 09:00

Praznični čas je zmeraj povezan z dobro hrano. Ko doma diši po sveže pečenih piškotih, ...

Klasike indijske kuhinje

Klasike indijske kuhinje

05.12.2015 - 09:00

Indijska kuhinja ima zelo bogato in pisano tradicijo in z delčkom te se bomo spoznali ...

Za otroke: medene hiške

Za otroke: medene hiške

12.12.2015 - 10:00

Na delavnici bomo skupaj pripravili medeno testo in spekli hiške. Vsak otrok bo sestavil svojo ...

Za otroke: Peka in okraševanje prazničnih piškotov

Za otroke: Peka in okraševanje prazničnih piškotov

05.12.2015 - 10:00

Na delavnici bomo skupaj pripravili testo za piškote. Vsak otrok bo sam z modelčki izrezal ...

Zakaj se udeležiti tečaja?

Voditelji tečajev nam prikažejo tehnike in načine, da se bomo v kuhinji znašli kar najboljše! Razlogov za udeležbo je mnogo, naj si pogledamo nekaj najpogostejših:

Pokušanje

Priložnost imamo pokusiti različne jedi in izkusiti, kako se okusi dopolnjujejo med sabo.

Organizacija

Dobimo nasvete, kaj lahko pripravimo vnaprej in skrajšamo čas samega kuhanja.

Nove sestavine

Pogosto se srečamo s sestavinami, ki za nas ponavadi niso vsakdanje. Koliko nas ve, kakšnega okusa je ‘asafetida’?

Pravilne tehnike

Kako pravilno držimo nož, najhitreje olupimo čebulo ali skuhamo riž? Kaj so tehnike ‘Julienne’, ‘Brunoise’ in kakšna je pravilna izvedba?

... ne smemo pa pozabiti, da ...

Je zabavno!

Ne samo, da se naučimo česa novega, ampak tudi spoznamo nove ljudi!