Kuharski tečaji, kulinarične delavnice
| Kuhanje.si
5junij, 2016

Splošni pogoji poslovanja
Uporabniki spletne strani kuhanje.si (v nadaljevanju: spletne strani) sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Upravitelj si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletni strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče in so stalno dostopne na spletni strani pod rubriko ”Splošni pogoji”.

Upravitelj se zavezuje, da pri opravljanju svoje dejavnosti spoštuje predpise Republike Slovenije, med drugim tudi:
*Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot),
*Zakon o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT),

Upravitelj
Seobam, Blaž Podbevšek, s.p.
Poreber 9a, 1241 Kamnik
Davčna št: 79109772 (nismo DDV zavezanci)
Matična številka: 6085636000
www: http://seobam.si
e-pošta: info@seobam.si

Splošno o spletni strani
Kuhanje.si je spletna stran, ki ponuja seznam kuharskih tečajev različnih organizatorjev, hkrati pa nudi informativne kuharske in kulinarične objave. Kuhanje.si ni organizator tečajev, razen če je to nedvoumno navedeno v opisu tečaja.

Varnost
Upravitelj uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

Upravitelj za nedoločen čas hrani osebne podatke uporabnikov in jih uporabi izključno za potrebe pošiljanja novic in obveščanje o marketinških in drugih akcijah (bodisi lastnih, bodisi akcijah poslovnih partnerjev).

V kolikor uporabnik ne želi več prejemati obvestil, se lahko od prejemanja odjavi preko povezave v vsakem elektronskem sporočilu, preko kontaktnega obrazca ali pošlje elektronsko sporočilo na info@kuhanje.neki.si.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega elektronskega naslova ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Pravno obvestilo
Vsebina objav o posameznih tečajih (besedilo, slike, drugi material) so v neposredni lasti samih organizatorjev in so na spletni strani objavljeni z njihovim dovoljenjem. Vsebina, termini, cena, pogoji udeležbe in ostale podrobnosti kuharskih tečajev so last izvajalcev/organizatorjev ki tečaj izvajajo. Pri izpolnitvi obrazca za prijavo na posamezni tečaj se uporabnik izrecno strinja, da se oddani podatki posredujejo tako izvajalcu tečaja kot tudi upravitelju portala.

Druga vsebina (npr. objave) so last spletne strani oz. upravitelja (razen kjer je navedeno drugače) in jih zato ni dovoljeno reproducirati delno ali v celoti brez predhodnega soglasja upravitelja.

Na spletni strani obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso pod nadzorom upravitelja kuhanje.si, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Odgovornost
Upravitelj se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Vse vsebine na spletni strani so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Upravitelj spletne strani si prizadeva za resničnost, točnost in ažurnost vsebine, kljub temu pa ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne tipkarske napake ali drugih pomanjkljivosti.

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo. Nismo odgovorni za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima kupec zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani. Ne zagotavljamo točnosti, popolnost in pravilnost vsebine, objavljene na spletni strani, niti ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti zaradi zanašanja na objavljeno vsebino.

Ne odgovarjamo za škodo, ki utegne nastati na vaši strojni opremi, programski ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Uporabnik mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo). Ne odgovarjamo za škodo, ki bi kupcu utegnila nastati zaradi nepooblaščenega razkritja ali uporabe podatkov za registracijo.

Kazenska in civilna odgovornost upravitelja za stvarne in pravne napake na informacijah je popolnoma izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih, nepopolnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na portalu.